Sider



Hei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


fredag 30. april 2010

Har malt flere ting!

En gammel ugly ramme har blitt frisket opp. Den ble grunnet, malt hvit og lasert til slutt. Nå henger den bare på veggen i trappegangen. Har ikke helt bestemt meg hva jeg skal bruke den til. Har ei maleplate som passer til, så mulig jeg maler et bilde. Eller kanskje bare bruke den som innramming av andre mindre bilder. Vi får se....






Noen brune pynteting som jeg har fått i gave for lenge siden, som passet dårlig inn, har nå fått ny "drakt".

Til salgs side!

Hei og hopp!
Nå har laget en egen side for ting og tang jeg selger. Stort sett så er det ting jeg har laget selv. Ta gjene en titt. Link øverst til venstre på siden!!!

Award!!!

Tusen hjertelig takk for denne fine award


som jeg har fått av Cilla med siden:



Det hører med at jeg skal fortelle 7 interessante ting om meg selv. Vet ikke om dette er så veldig interessant, men kanskje noe dere ikke visste fra før:


1. Jeg er oppvokst i Oslo, men flyttet til Våler i Solør når jeg var 18 år for å begynne å jobbe.


2. Der fikk jeg jobb som elverkslærling, tok fagbrev i 1994.


3. I 1997 tok jeg MC- førerkort og kjøpte meg en Yamaha Virago 750 mod 1992 som jeg fortsatt kjører.


4. Jeg er desverre avhengig i Pepsi max


5. Jeg drømmer om å starte en egen interiørbutikk


6. Har tideligere drivi Hobbybua i Elverum, Solgte den etter å drivi den i 4 år.


7. Jeg hater vinteren, og håper på å kunne flytte til Spania når jeg blir pensjonist. Elsker nemmelig Spania.

Noe du ikke visste fra før? He, he....


Ønsker å gi denne Award videre til:



torsdag 29. april 2010

CD- kort og bordkort!

Da har jeg laget et konfirmantkort til. Dette er et CD- kort.

Bordkort har det også blitt 45 stk.



onsdag 28. april 2010

Konfirmasjonskort!

Til søndag er det konfirmasjon her i bygda. Sønnen til ei venninne skal konfirmeres. Så jeg har lagd litt konfirmasjonskort i det siste.






Trenger du et spesielt kort til en spesiell dag så lager jeg gjerne på bestilling. Doble kort i str 15x15 cm koster 40,-.(evt. enkelt pyntet konvolutt 10,-)

tirsdag 27. april 2010

Puddingformer på veggen!

Mine 2 puddingformer, som selvfølgelig er et loppisfunn, har kommet opp på veggen på kjøkkenet.

Nytt tidsur!

I dag kom Vennen min hjem med nytt tidsur til kjøkkenet. Endelig!!! Bye, bye tomat.....

søndag 25. april 2010

Garasje kjøpt på Finn!

Denne garasjen kjøpte jeg på Finn.no for 4000,- i fjor. Planen er at den skal settes opp att i min hage i år. Og forhåpentligvis også bli malt. Så det er årets store sommerprosjekt. Alle papirer er fylt ut. Så nå trenger jeg underskrifter av alle naboer på nabovarslet. Så må gravemaskin bestilles, og da er det i gang.


Et uthus blir til!

Et annet prosjekt vi hadde i fjor var å bygge uthus. Var ikke noe slikt her fra førav. Og jeg trengte et sted å ha min motorsykkel og alt av hageutstyr og annet rask. Vi ble ikke helt ferdig i fjor, har att litt på verandaen. Så håper å snart komme igang att med det.



Midtstill

Maling av huset!!!

Samboeren min har vært kjempe flink i helgen. Hele hagen har blitt raket. Kjempe glad!! Jeg er jo fortsatt dårlig til beins og har ikke fått gjort noe. Men hagen ser ikke veldig pen ut lell. I høst fikk vi grøvi ny drenering rundt huset. Og med den våte bakken som var da, så er mye av hagen mer eller mindre ødelagt av gravemaskinen. BYYYYYY!!! Kjett, men, men.... I fjor sommer fikk mamma og jeg gjort en kjempejobb. Med å skrape, skrubbe, grunne og male huset 3 strøk. Leide lift i to omganger og holdt på fra 7 om morgenen til 11 om kvelden i tilsammen 8 dager. Da var vi rimelige utslitt. Huset så ikke ut, kjøpt på tvangssalg. Noen bilder fra jobbingen i fjor:






fredag 23. april 2010

Nytt speil!!!

Her ser dere en liten bit fra stua mi. Speilet kjøpte jeg for en liten stund siden på Finn.no. det har nå blitt malt og hengt opp. Mariafiguren og englene har også blitt pusset opp, synes de passet fint her sammen med det nye speilet.

Kommoden er en gammel furukommoden som har blitt pusset opp. Og nye knotter har blitt montert.


Speilet er håndlaget og jeg betalte 200,- for det. Under ser dere hvordan det så ut før oppussingen.

torsdag 22. april 2010


Denne wallstickersen var jeg så heldig å vinne i konkurranse hos a Hilde. Gleder meg masse til den kommer. Den skal på stueveggen.


Det er nå 1,5 år siden jeg flyttet inn i dette huset. Og ting og tang har fortsatt ikke kommet helt til sin rett. For et halvt år siden flyttet samboeren min inn, og det har stått noen esker både her og der med hans ting i som ikke har blitt pakket ut før nå. Da blir det en del ommøblering og bytting av ting og tang.

Samboerens glasstellerkner med villmarksmotiv har kommet i tellerekenhylla i spisestua. Under står bestefars gamle speilbord.

Stettefate kjøpte jeg for 2 år siden på et lokalt loppemarked. Det lå da fortsatt i esken sin. Den lille skåla er 1 av flere fra arvegods til samboeren. Kurven under bordet er også fra loppis.
Min nevø på 3 ,5 år var hos Mamma i går, altså hans Mormor. Det første han sa når han kom dit var: " Hvorfor har du ikke sokker Mormor?". Mormor svarer: "Nei nå som det er sommer så syntes Mormor det er deilig og lufte tærne!" Det ble stille en stund så sa han: " Det er vår nå Mormor, så du ta på sokker." Så hjalp han Mormor med å finne passende sokker. He, he....

onsdag 21. april 2010

Den gamle CD hylla til gubben, i eikefiner, som vi ikke hadde bruk for noe mer, har nå blitt hylle over vinduet. Den ble grunnet og malt i veggens farge.

tirsdag 20. april 2010

I dag har kaninen min fått dørskilt til sommerburet sitt. Og en gammel engel fra Panduro har blitt pyntet på.

Synes dette var en smart sak på oppvaskmaskinen, så slipper en å "krabbe" inni for å se om det er rent eller skittent. Grei løsning når det bor fler i samme hus.

mandag 19. april 2010

Mer ting fra Loppis som jeg har fått fra Mamsen og Papsen.
En "sølv"bolle med skål.

En gammel liten søt koffert. Denne blir nr 4 i en pent stablet haug på kontoret. Jeg oppbevarer gavepapir, kort, bånd og annet gavepynt i disse.

Dette speilet var såååå nydelig synes jeg. Pappa prutet fra 200,- til 75,-.

Og så kom de over noe kakeformer, morsomt med litt andre former enn de vanlige runde.

søndag 18. april 2010

Dette speilet har jeg kjøpt på finn.no for 200,-. Det er håndlaget, og jeg synes det er kjempeflott. Men feil farge. Så det kommer nok til å få litt maling på seg en av de nærmeste dagene. Thi, hi...

Dette fugleburet har jeg også kjøpt på Finn.no for 250,-. Tror nok at det må sprayes hvitt. Så skal det få henge på verandaen til pynt.