Sider



Hei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


lørdag 31. mars 2012

Hagearbeid!

Det ble tid til litt hagearbeid i dag også!!
Sambo fikk høgd ned resten av den store buska med hytte i!!! Min kjære bror tok toppen av det i fjor. Ikke veldig pent syn liksom. Så nå har vi ratt ved nok til neste år!!! 








Jeg har grøvi opp et bed, fått på litt ny plantejord, duk og bark. Blir deilig å slippe å luke dette bedet i sommer. Får kanskje plantet litt nye stauder også. 


Ferdig dekorert!!!

I dag har jeg fått gjort ferdig en del prosjekter. Begynte å male en del småting i uka som var, og nå er en del av det endelig ferdig!
For en liten stund siden var jeg på privat posesalg, og kjøpte med meg dette:


.......et par lekre håndlagde sko som skal få nytt liv som pyntesko....


Disse eskene inneholdt søte små flasker med badesalt. Flaskene skal få flytte inn på badet, og eskene skal pyntes litt på. Kjøpte også en liten titteeske, krydderkurv og to dreide trefat....



Her har skoene blitt malt og lasert. Fått blondebånd og en liten blomst til pynt!!








Den trehvite titteesken har blitt malt hvit og lasert. Deretter har den blitt pyntet med ymse småtteri!!! Den havner nok på veggen et eller annet sted!






Her har den ene dreide trebollen fått nytt utseende. Den har blitt malt hvit og lasert. Fått brunt tekstilbånd rundt kanten og serviettdecoupage i midten. Pyntet med en sort relieffkant rundt motivet. Bollen har blitt lakkert inni, så nå er det bare å fylle den med deilig påskegodt!!!




Her er det andre trefatet. Litt større og lavere kant. Dette har også blitt malt hvitt, lasert og fått serviettdecoupage med relieffkant i midten. Tror jeg skal male på en tekst eller noe da det ble litt lite dekor i midten......

De to røde eskene har blitt hvite!!


To gamle terrakottapotter har blitt malt og fått serviettmotiv!




Den håndlagde trekurven har blitt malt og lasert og fått decoupage på kortsidene. På langsidene har jeg malt på tekst med grått. Denne kommer jeg sikkert til å selge.
Bruker selv en trekasse til krydderet. Den har også blitt pyntet på med serviett i dag: 


 Under ser dere et treskrin som egentlig var brunt. Det har nå blitt hvitt med shabby pussede kanter.


Har hatt en veldig fin blå trehylle liggende, og nå har den endelig blitt fornyet også. Den er kjøpt på en bruktbutikk.



Denne boksen var opprinnelig en sparebøsse fra Nille, den har nå blitt åpnet og tømt. Ga den et strøk med hvitmaling før jeg hadde på en serviett fra H&M Home.
Øverst og nederst en klistreblonde fra Europris.
Denne skal få bo på badet etterhvert.


Og slik ser det ut på stuegulvet når jeg er i siget!!! Fortsatt noe som ikke er helt ferdig, men snart!!!!



Ingen spisestue!

Forrige uke så solgte jeg spisestua mi.

Har lenge hatt lyst på en hvit, og tenkte å male denne. Men den var veldig flott, og nesten ubrukt, og syntes det var litt ille å begynne å male den. Kunne egentlig tenkt meg en med litt mindre bord også, og heller en med ileggsplater i, de få gangene en trenger et stort bord.

Så nå er den solgt! I garasjen har jeg en gammel spisestue stående som jeg har fått. Det fulgte også med to sjenker, som skal bli møbel på badet. Men bordet og stolene havner nå i spisestua. Den er delvis malt hvit, men trenger oppfriskning og nytt trekk på stolene.

Og så har jeg denne gamle skyvesenga stående også.....


Denne hadde jeg egentlig tenkt å ha på verandaen, men fikk ikke plass til den. Målebånd er noe dritt hehe... Har prøvd å selge den men ikke fått noen greie bud. Så nå vurderer jeg å bruke den som sittebenk til spisestua. Men den er jo altfor lav for å få en grei sittehøyde. Det er jo begrenset hvor mange madrasser en kan putte oppi liksom.... Så jeg får se om jeg finner på noe annet smart....


fredag 30. mars 2012

Fått jobb på Hageland!!!

Juhu!!! I dag har jeg fått sesongjobb på Hageland Aurskog. Skal fortsatt jobbe tirsdager på Rosekjeller'n, blomsterbutikk her på Bjørkelangen. Gleder meg masse. Blir godt å få arbeidskollegaer og litt varierte oppgaver. Mitt område blir først og fremst sommerblomster. Men også litt i interiøravdelingen.
Noen bilder under fra facebooksiden til Hageland Aurskog.















mandag 26. mars 2012

Hagebilder!!!

En liten samling med bilder lånt fra facebooksiden:


















søndag 25. mars 2012

Den store salgsdagen!!

Jeg har litt ymse annonser liggende på kjøp/salg sider på facebook. Og i dag har jeg solgt litt ymse. Først solgte jeg et lite veggskap/vitrine og ei settekasse. Deretter solgte jeg en naturfarget kurvstol.

..... så en pyntestige....

Nå har jeg også antagelig fått en kjøper på min spisestue

Har en gammel hvit en stående i garasjen som jeg heller vil bruke, den er gammel og sjarmerende og litt mindre, men det er ileggsplater. Har liksom spisestua i stua og er egentlig litt vell trangt her, så tror det blir bra med noe som er litt mindre og lysere.

2 slike gynge kurvstoler har blitt malt i dag og lagt ut for salg.

Og denne gamle flotte hylla er lagt ut for salg.

Og enda en kurvstol har blitt malt og også lagt ut for salg!!!
Kjempe fornøyd med dagen. I morgen kommer det også ei som skal se på en stor sølvurne som jeg skal selge. Driver også å maler et bord som er solgt og skal leveres i løpet av uka!!!!
Juhu!!!!