SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


lørdag 27. februar 2010

Oppussingsprosjekt nå for tiden er kjøkkenet. Det hadde en fryktelig farge, innredningen var gammel, enkel og slitt. Og det var for lite skapplass. Oljefyren i kjelleren er ikke i bruk, så anlegget ble tømt for vann og radiatoren ble fjærnet. Dermed plass til mer skap.


Taket har nå fått beverpanel. Og falske selvlagde bjelker. 2"4" kjøpt på Maxbo fikk skråe kanter med en el- høvel. Så ble de malt sorte med vannbasert maling, deretter fikk de to strøk med hvit vannbasert maling. Så begynte det kjedelige....... en evighet med pussemaskin. He, he... Men jeg synes at resultatet ble bra.

Veggene har fått beverpanel med en selvblandet gråfarge.
Ny innredning fra Ikea. Jeg valgte hvit lidingö. Jeg valgte høye skap som går helt opp til taket. Jeg rekker ikke opp til øverste hylle. Men en har alltids en del ting som ikke blir brukt daglig, så synes ikke det gjør noe. Er noe dritt å vaske oppå disse skapene, så nå slipper jeg det. For å få innredningen litt anneledes enn hos alle andre har jeg valgt å lage utforinger mellom skapboksene. Disse ble kledd med pyntelister til slutt. Har malt alle pyntelister med samme farge som innredningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar