Sider



Hei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


søndag 28. februar 2010

Her kommer noen bilder fra mitt uferdige kjøkken. Først bilde av pyntelist over ventilatoren. Her ble mammas gamle gardinbrett brukt.


Her et bilde fra det uferdige taket, med montert takbjelke.

I skapet mad glassdører og -hyller har vi montert led- lys.

I dag er det toppsokkel på gang på alle overskapene på kjøkkenet. Gubben monterer og jeg løper etter og maler. Hehe.... Nå har vi kaffe- og bollepause. Senere i dag er det tid for montering av taklistene. Og det blir deilig. Listene har nå liggi på tvers i stua i par uker. Taklistene er profilerte og ferdigmalte fra Maxbo.

Blomster



Jeg var en tur på Finn.no "gis bort" i går, og da var jeg så heldig å få en bunke med blader av Becky. Gleder meg masse til jeg får dem!!!!

lørdag 27. februar 2010

Oppussingsprosjekt nå for tiden er kjøkkenet. Det hadde en fryktelig farge, innredningen var gammel, enkel og slitt. Og det var for lite skapplass. Oljefyren i kjelleren er ikke i bruk, så anlegget ble tømt for vann og radiatoren ble fjærnet. Dermed plass til mer skap.


Taket har nå fått beverpanel. Og falske selvlagde bjelker. 2"4" kjøpt på Maxbo fikk skråe kanter med en el- høvel. Så ble de malt sorte med vannbasert maling, deretter fikk de to strøk med hvit vannbasert maling. Så begynte det kjedelige....... en evighet med pussemaskin. He, he... Men jeg synes at resultatet ble bra.

Veggene har fått beverpanel med en selvblandet gråfarge.
Ny innredning fra Ikea. Jeg valgte hvit lidingö. Jeg valgte høye skap som går helt opp til taket. Jeg rekker ikke opp til øverste hylle. Men en har alltids en del ting som ikke blir brukt daglig, så synes ikke det gjør noe. Er noe dritt å vaske oppå disse skapene, så nå slipper jeg det. For å få innredningen litt anneledes enn hos alle andre har jeg valgt å lage utforinger mellom skapboksene. Disse ble kledd med pyntelister til slutt. Har malt alle pyntelister med samme farge som innredningen.
Hei og hopp!
Da har jeg fått meg blogg også. Den ser ikke veldig spennende ut ennå, men håper det blir bedre etter hvert som jeg lærer hvordan dette funker.