SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


mandag 16. august 2010

Garasjebygging!

Da nærmer det seg garasjebygging her hos oss. Kjøpte en garasje på finn i høst. En slik modulgarasje. Og den står i deler i hagen og venter på å bli satt opp. Alle papirer er godkjent. Og i dag kom gravemaskinen på plass i hagen. Han begynner å grave på onsdag. Hurra!!! Håper bare vi rekker å få garasjen opp før vinteren da, hehe... I dag har Vennen ryddet plassen ute, slik at graveren har god plass. Et blomsterbed måtte bort. Så alle plantene der har blitt flyttet. Kantsteinen er grøvi opp. En gangsti med skiferheller har også blitt fjærnet. Ei rips busk har blitt flyttet. Og to solbærbusker må også flyttes, men da skal gravemaskinen hjelpe til.

Dette er bilder fra Finn.no. Vi skal male garasjen hvit, slik som huset. Men det blir nok ikke før til neste år. Og antagelig så blir det en ny port også, og den skal være elektrisk.

Vi skal ikke ha papptak, men slike plater som ligner på takstein. Det har uthuset vi bygget i fjor fått, og det får garasjen forhåpentligvis i år. Og neste år er det på tide med nytt tak på huset.

Her står gravemaskinen klar....

Gud hvor jeg gleder meg til å få garasje. En plass for verktøy og redskap. En god arbeidsbenk for ymse småprosjekter. Et sted å ha skiboksen, tråsykler og annet sportsutstyr. Og ikke minst hjula til bilene, og et sted som motorsyklene kan bo om vinteren.

2 kommentarer:

  1. Så fin den er! Hva må man gi for en sånn modul-sak?? Og hvor stor er den? Blir sikkert dobbelt så fin i hvit ja.

    SvarSlett
  2. Hvitmaling vil nok forandre den der...den så litt trist ut;)

    SvarSlett