SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


fredag 1. oktober 2010

Give away gave i hus!!!

For en stund siden var jeg så heldig å vinne Give Away inne hos Tines kreative hjørne. Jeg vant denne flotte og praktiske Torky holderen. Den sitter nå på veggen i butikken!!!! Du kan lese mer om den på siden til Tine her. Har du ikke besøkt siden til Tine før, så er det et must... Ta en titt her.

Var jo meningen at jeg bare skulle slappe av i kveld, men.... Nå har jeg skiftet på sengene, fønni fram vinterdynene og mitt elektriske varmeteppe. Ryddet i alle skuffer og skap på soverommet, lagt vekk alle sommerklærne og tatt fram vinterklærne. Phu.... Deilig at det er gjort, sommeren er liksom over nå.... Men nå skal jeg prøve å slappe av litt.... Ha en flott helg alle sammen!!!!3 kommentarer:

 1. He he, ikke bestandig det blir som man har ment, men du bare må være Hedmarking for noen av ordene du bruker hører ikke hjemme der du er nå ;-D

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 2. Jeg falt av nett en stund ;)
  Da hadde jeg jo delevis rett da!!

  Jeg tråkket barneskoene på Hamar, men havnet i Elverum som 18 åring, så vi har nok bodd der samtidig! Flyttet derfra for ganske nøyaktig 12 år siden.
  Etter å ha bodd i Vestfold i noen år så havnet vi på Kirkenær for å komme nærmere familie og spesielt barnebarna igjen ;-D

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 3. Så søt holderen til tørkerullen er :o)
  Du er vel unt å slappe av en stund!
  Selv er jeg ikke ute av feriemodus ennå, men det begynner nu å rykke i symaskinfoten, haha.
  Klem, Anne:)

  SvarSlett