SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


torsdag 14. april 2011

Endelig!!!!!

Endelig skal vi pusse opp Norges styggeste bad!!

Det skal bli sååååå utrolig godt! Dette er vår vakre rosa do! Legg merke til dolokket!!! Hvis noen vil arve det så si i fra!!!


Deilig med røropplegg synlig overalt. Og gamle radiatorer som ikke lenger er i bruk. Og nydelig blå linolium på gulvene. Vasken må være en antikvitet tror jeg. He, he...Do og bad ligger vegg i vegg. Man må gå gjennom do for å komme til badet, det var en gang en dør i mellom disse rommene som er fjernet.Og dette er badet. Vakker gammel marmorert baderomspanel. Og skikkelig moderne vask. Og skikkelig smart med vask under skråtaket.... Lettvint når en gjerne vil ha et speil ved vasken liksom.Veldig greit med dusjen i vinduet også, i hvertfall når en titter rett inn i musikkrommet på bygdas skole. He, he.... Vinduet er jo skikkelig lettvint å holde pent når det blir utsatt for vann hver dag. Deilige fliser på gulvet, med både hakk, avskalinger og sprekker i. Og ingen varmekabler, så varmt og godt liksom...


Drømmer om et større bad. Lyst og romantisk med et landlig preg. Ikke veldig lett å gjøre noe med pga skråtaket. Vinduet må ofres og skapene på sovrommet. Veggen mellom do og bad skal rives. Da får vi større plass og får plass til et dusjkabinett. Siden vi skal ha kabinett så tror jeg at jeg velger smartpanel på veggene. Men fliser og varmekabler på gulvet. Ny toalett er allerede kjøpt inn. Fant to sjenker i garasjen som jeg tror jeg skal bruke som innredning. Og kommer antagelig til å kjøpe dette speilet fra butikken min:Det er en kopi av et gammelt fransk speil og skal se gammelt ut.


Under renoveringen skal vi ordne i stand toalett og dusj i vaskerommet. Ikke veldig deilig det heller, men, men.... Den som venter på noe godt osv.....

Et dusjkabinett kjøpt billig på Finn blir satt opp i hjørnet herOg denne varmtvannsbrederen skal senere monteres. Nå får vi varmt vann via den gamle oljefyren i huset. Og man rekker akkurat å vaske håret før det blir kaldt vann, er en drit sjapp så rekker man balsam også juhu.... skikkelig skøyalt.Gleder meg enormt til nytt bad. Tar gjerne i mot tips og råd om romantiske og landlige bad!!!


1 kommentar:

  1. Hahahaha må virkelig flire, helt UTROLIG - men SANT: gjestedoen hos meg ser LIKENS ut som din!!! Bare UTEN rosa dolokk da, DET må absolutt være en antikvitet ja, hoho :o)
    Fargen på veggen er PRIKK lik, handvasken også!! Men jeg gidder ikke male veggene der ennå, blir brukt sjelden den doen og om ikke LENGE så er det IN igjen med rosa vegg, hihi.
    Klem, Anne:)

    SvarSlett