SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


lørdag 31. mars 2012

Ferdig dekorert!!!

I dag har jeg fått gjort ferdig en del prosjekter. Begynte å male en del småting i uka som var, og nå er en del av det endelig ferdig!
For en liten stund siden var jeg på privat posesalg, og kjøpte med meg dette:


.......et par lekre håndlagde sko som skal få nytt liv som pyntesko....


Disse eskene inneholdt søte små flasker med badesalt. Flaskene skal få flytte inn på badet, og eskene skal pyntes litt på. Kjøpte også en liten titteeske, krydderkurv og to dreide trefat....Her har skoene blitt malt og lasert. Fått blondebånd og en liten blomst til pynt!!
Den trehvite titteesken har blitt malt hvit og lasert. Deretter har den blitt pyntet med ymse småtteri!!! Den havner nok på veggen et eller annet sted!


Her har den ene dreide trebollen fått nytt utseende. Den har blitt malt hvit og lasert. Fått brunt tekstilbånd rundt kanten og serviettdecoupage i midten. Pyntet med en sort relieffkant rundt motivet. Bollen har blitt lakkert inni, så nå er det bare å fylle den med deilig påskegodt!!!
Her er det andre trefatet. Litt større og lavere kant. Dette har også blitt malt hvitt, lasert og fått serviettdecoupage med relieffkant i midten. Tror jeg skal male på en tekst eller noe da det ble litt lite dekor i midten......

De to røde eskene har blitt hvite!!


To gamle terrakottapotter har blitt malt og fått serviettmotiv!
Den håndlagde trekurven har blitt malt og lasert og fått decoupage på kortsidene. På langsidene har jeg malt på tekst med grått. Denne kommer jeg sikkert til å selge.
Bruker selv en trekasse til krydderet. Den har også blitt pyntet på med serviett i dag: 


 Under ser dere et treskrin som egentlig var brunt. Det har nå blitt hvitt med shabby pussede kanter.


Har hatt en veldig fin blå trehylle liggende, og nå har den endelig blitt fornyet også. Den er kjøpt på en bruktbutikk.Denne boksen var opprinnelig en sparebøsse fra Nille, den har nå blitt åpnet og tømt. Ga den et strøk med hvitmaling før jeg hadde på en serviett fra H&M Home.
Øverst og nederst en klistreblonde fra Europris.
Denne skal få bo på badet etterhvert.


Og slik ser det ut på stuegulvet når jeg er i siget!!! Fortsatt noe som ikke er helt ferdig, men snart!!!!1 kommentar:

  1. Jeg gir meg helt over for deg og din kreativitet, Lena! Du er et boblende oppkomme, på alle måter. Love it!
    tittin

    SvarSlett