SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


tirsdag 1. juni 2010

Tur til Kristiansand!

Da er vi vell hjemme att etter noen deilige dager hos slekta i Kristiansand. Fredag ble brukt til litt shopping. Var en tur innom fretex. Der ble det kjøpt inn noen små ting.Disse rammene likte jeg godt, broderiene falt ikke helt i smak, men rammene tror jeg blir flotte med gamle bilder i. 15,-/Stk.
En lysmansjett med flotte perler på 15,-. Skal bruke perlene til et annet prosjekt senere. Mandelkvern skal pryde kjøkkenet 79,-. En nydelig hånkleholder i porselen med små søte roser på 59,-. Garnbundt 5,-.
Tre stk gamle bilder, de blir nok hengt opp i gangen etterhvert. 19,-/stk.
3 søte hjerter som skal brukes til pynt på verandaen. 10,-/stk.I tillegg kjøpte jeg en del maleplater til slikk og ingen ting. Så nå må jeg vell snart male noen bilder tror jeg.
Fant også en glasskuppel som passet perfekt til en lysestake som jeg tidligere har kjøpt på loppemarked, som manglet kuppel. Skal vise bilder av den litt senere.
Det ble også tid til en kjapp tur innom Panduro, litt småtteri som jeg manglet hjemme.

På kvelden var vi på konsert med Donkeyboy og Brian Adams.

Hjemme hos Jonny og Wenche fantes denne morsomme klokken. Var visst kjøpt på skeidar for noen år siden for litt over hundrelappen.

Over spisestuebordet hang denne flotte taklampen. Nydelig eller hva??
Vi koste oss hele helgen med masse god mat og godt drikke. Badet i utendørs boblekar og hadde det virkelig flott. Mange takk til Jonny og Wenche for denne flotte helgen!!
Klem fra Lena Celine

4 kommentarer:

 1. Så mange flotte bruktfunn du har gjort! Liker oppussingsprosjekta dine. Masse inspirasjon å hente her:) Legg deg til i blogglista mi:)
  Ha ein nydeleg tirsdag!
  Klem:)

  SvarSlett
 2. Vilken härlig helg ni haft!
  Och massa fina fynd! Ramar kan man ju verkligen fynda billigt och motiven kan ju alltid bytas ut. Fast dom 3 tavlorna hoppas jag att du behåller som dom är, såå fina!
  Ha en fin dag! Kram Cilla

  SvarSlett
 3. Vilken härlig helg ni verkade att ha haft. shopping och konser och mat och dryck vad mer kan man önska sig.
  Kram Anettte

  SvarSlett
 4. hallo lena, det var koselig å høre at dere koste dere i kristiansand. vi koste oss også veldig mye .håper vi kan treffes igjen snart .mange klemmer fra wenche og johnny fra

  SvarSlett