SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


fredag 6. mai 2011

Går smått med badet, men....

Når hverdagen kommer og man er i vanlig jobb att, så er det ikke mange timene man har til rådighet for oppussing. Det går ikke så fort, men det går da framover. Jeg har jobbet litt ute i det siste mens Vennen har tuslet litt med badet. Rørleggeren har vært her enda en tur. Montert fordelingsskapet til alle rørene.


Ytterveggen har vi lektet ut og etterisolert. Vinduet som var der har blitt tettet att, slik at vi slipper å ha vindu midt i dusjen.Nå i kveld har vi hatt på runde nr 2 med utjevningsmasse. Så om 48 timer er det klart for å flislegge. men tror vi skal vente litt lenger med gulvet. Greit å gjøre så mye som mulig med det andre først i tilfelle en skal miste verktøy eller noe, kjett hvis en flis skal sprekke eller noe.Blir ikke pent etter å ha blandet 4 bøtter med utjevningsmasse. Alt må jo gå så fort, så vi valgte å gjøre det inne.Juhu!!!!

2 kommentarer:

 1. Hei Lena Celine :)
  Så kjekt det blir når det blir ferdig. Var slik hos oss også, jobbing på ettermiddag og kvelder og ting tok jammen tid :) Mange fine innlegg her hos deg siden jeg var innom sist :) Ønsker deg en strålende helg ♥ Klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Åh det kommer til å bli SÅÅÅ stilig når det blir ferdig :O)
  Tror nok at du gleder deg stort!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett