SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


fredag 30. september 2011

Høstrydding i hagen!!!

Har vært så heldig og hatt besøk av arbeidsjernet, mamma, siden onsdag efta. Det har vært flott vær og vi har ordnet i hagen. Klippet gress, busker og kanter. Ryddet rundt plantebordet. Flyttet busker og småtrær. Fjernet all betong og fliser etter riving av badet, fylte opp på hengeren og kjørt til dynga med det. Fikk også med oss et gammelt vindu, en gammel dør, spon avfall etter vedkapping.
Vi fikk plantet to hekker og plantet et juletre.Hatt på bark og greier. Veldig fornøyd med innsatsen de siste dagene. Nå er jeg straks klar for å ta imot vinteren.

Masse småbiter med vedkapp er samlet i sekker.

Ved har blitt stablet.

Her lå det en diger haug med planker som nå er sortert og stablet pent et annet sted. Må så nytt gress til våren. Et grantre har blitt flyttet fra et annet sted i hagen og hit. Blir kos med lys på til jul. Har lagt duk og bark under.

En hekk har blitt plantet. Og barket rundt. Til vestre for hekken skal det nå bli 2 nye parkeringsplasser.

Pilbusker har blitt plantet langs veien. Disse har stått andre steder i hagen og har blitt flyttet hit i dag.

Ved og dritt som sto bak uthuset er flyttet og ryddet bort. All kratt og dritt som vokste her har blitt klippet ned. Nå er duk på plass og lagt steiner rundt. Bestille litt singel og fylle over.
Det har vært noen slitsomme dager, men akk så deilig å få ryddet og ordnet litt. Er fortsatt att en del som skal ordnes, men det tyngste er gjort. Har to fridager til, så da må vell mye være unnagjort.


1 kommentar:

 1. Sååå flinke dere har vært!!!
  Dere er hjertlig velkommen til Hamar i helgen ;) Her skal det ryddes nemlig... Men jeg ble da helt svett bare av å lese innlegget ditt ;)

  God helg! Den kan du ta med gooood samvittighet ;)

  Har forresten begynt på julevasken på kjøkkenet etter inspirasjon fra deg ;) Skal skrive om det på bloggen i løpet av helgen ;)

  KLEM LINE

  SvarSlett