SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


tirsdag 15. mai 2012

Rydder verandaen!

I helgen har vi kjørt "flyttelass". Ikke gøy når verandaen ser slik ut! Ho, ho...
Etter at jeg måtte flytte ut av butikklokalene, da de ble solgt, ble mye ting og tang og møbler plassert på verandaen, da det ikke fantes plass til det inne. Nå har jeg endelig fått leid meg et greit lokale til alle møblene min.


Bak denne gamle koselige porten er mitt nye lager!!! Kjempe happy!!!
Nå har jeg att å flytte de ordinære verandamøblene ut i hagen så jeg får skrubbet verandaen og oljet gulvet på nytt!! Det er spådd regn i en hel uke nå, og kanskje mer, så ikke noe stress....Fant også att dette spisestuebordet som nå skal få plass i spisestua. Litt mindre og litt mer koselig enn den gamle som jeg solgte for en liten stund siden. Har også 3 ileggsplater til denne. Og 6 stoler følger med. Har fått denne av en kollega til Sambo. Den skal etterhvert få litt oppfriskning av malinga. Kun 4 av stolene er malt hvite og stoltrekket må trekkes om. De var ille stygge. Ho, ho....Gleder meg til å få bord og stoler på plass. Har vært leeeenge uten spisestue nå. Og det er kjett da den blir brukt til mine mange hobbyprosjekter.2 kommentarer:

 1. Det er mye jobb :) skjønner at du ikke kjeder deg- men så blir det så fint da :)

  SvarSlett
 2. Så det tilbudet på løk og hadde lyst å kjøpe selv. Men siden du fikk så mye igjen, så må du ha plantet med gode mellomrom?

  Hvor lang tid tar det for løken kan høstes? Og sølvløk, er det det samme som sjalottløk?

  Klem fra meg

  Ps. Fint om du svarer meg på bloggen, så jeg er sikker på å få med meg svarene ;)

  SvarSlett