SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


mandag 11. juni 2012

Hage før og nå!

Prøver å få til noe koselig under epletreet. En gammel oppusset krakk, fillelanterner, en gammel malt stige, og en stor balje med blomster i. Ønsker meg et lite bord som kan passe til.... Fryktelig koselig å stæsje, men ikke så gøy med alt en må flytte på når gresset skal klippes. Så må finne på noe smart under. Legge bark eller heller eller noe.


Slik så det ut i hagen i fjor. Masse hauger med jord etter at vi hadde satt opp garasje.


Ikke veldig gøy....
 Men etter mange timer med slit ser det nå slik ut.Har også fått kantet inn alle busker langs gjerdet og har lagt duk og bark. Ikke mer gressklipping innimellom busker og trær.


Skal med tiden få plantet litt på de tomme plassene i barken, men ting tar tid og det koster penger, så det får bare være litt tomt en stund. Har plassert hagesykkelen og hagebrønnen min der så lenge...


Har fått malt opp att vannbrettet på garasjevinduet så nå gjenstår det å skrape malingsøl fra glasset og henge opp blondegardin på innsiden. Thi, hi...4 kommentarer:

 1. Du er så flink Lena! Et skikkelig arbeidsjern og romantiker... ;o) Klem fra Irene

  SvarSlett
 2. For en forandring :) kjempekoselig !

  Klem fra Fru Sjøaker

  SvarSlett
 3. Du er jo bare helt rå når du står på snuppa <3 blitt kjempefint hos deg. Stor klem fra Beathe

  SvarSlett
 4. Så flott det har blitt i hagen din... For et arbeid du har hatt...men når du ser resultatet er all strev verdt arbeidet.. for det var kjempebra.
  Epletreet ditt var nydelig pyntet...
  Ha en fin dag.
  Klem fra Hill-Iren

  SvarSlett