SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


søndag 9. mai 2010

MC- parkering

Det har vært forholdsvis pent vær i dag, men noe vell mye vind!
Vennen min har fått laget Mc- parkering på plassen i dag. Vi grov drenering i høst, og hele plassen er gruslagt. Grus er jo litt kjett å parker MC på, fort gjort at støtta forsvinner ned i grusen og sykkelen velter. I tillegg til at både Vennen og jeg kjører sykkel, gjør både søs og broder'n det også. Og stesønnen kjører moped, og snart kommer stedattera på scooter. Så det var kjempe flott å få en hellelagt plass til MC.
Trappa vår er ikke videre pen. Det skal med tiden bygges ny. Men tenkte at det var greit å pynte litt på den.
Så Vennen har snekret et lite "gjerde" for å dekke til litt. Så i morgen er han så heldig å skal få lov til å grunne og male disse gamle stygge plankene. Plankene er fra taket på garasjen som jeg kjøpte på Finn.no i høst. Vi skal ikke ha singel tak på garasjen når vi setter den opp att, så da er det jo greit med gjenbruk av det. Jeg får vell kanskje prøve å lage et lite skilt som det står MC- parkering på.

4 kommentarer:

 1. Skjønner problemstilling med støtte og grus..

  Sola var så fint framme når jeg kjørte Simen i barnehagen, men nå laver det altså ned. På lørdag var det jo knallvær med sol og varmt i lufta. Det kan ikke skifte så fort - det er ikke lov! Lisas lov.

  Send noen solstråler oppover, om du får fatt i noen.

  klem, Lisa

  SvarSlett
 2. Se her ja, dette blir jo en fin plass for syklene! Hadde jeg ikke blitt så pinglete på mine eldre dager så skulle jeg gjerne hatt en motorsykkel selv...hihi..

  God bedring med ankelen og håper du slipper å vente for lenge på operasjon. Ha en fin mandag! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 3. Det blev ju jättebra det där.:-) Kram Stina

  SvarSlett
 4. Haha...Nää, jag använde fel adress. Jag skulle hjälpa en med bloggen och glömde ändra login. Det var JAG.Stina som skrev den där kommentarer från STINA:-D

  SvarSlett