SiderHei og velkommen hit!

Her kommer jeg til å legge ut bilder av mine prosjekter, hobby, oppussing, interiør, hage m.m.


fredag 21. mai 2010

Papirkassa mi er ferdig!!!

I dag har jeg endelig blitt ferdig med papirkassa mi. Den har stått nesten ferdig lenge. Men nå har den fått et strøk med lasurolje på seg og klar til bruk att. Trekassa kjøpte jeg for mange år siden, tror det var på Ellos. Passer perfekt til å samle papp/papir i.
Det som er spesielt praktisk med denne kassen er at det er et hull i midten i overkant på alle sidene. her drar jeg et snøre igjennom. Fyller så på med papir som skal gjennvinnes. Når kassa er full så drar jeg snorene ut av hullene, knyter ei knute, så er det bare å løfte hele bundten ut og levere til innsamling.

Endelig er vi ferdig med denne trappeskjuleren. Den har nå fått 1 strøk med grunning og 3 strøk med maling. Da mangler jeg å få laget et skilt som det står MC- parkering på. I et tidligere innlegg ser du hvordan trappa så ut før.

En gammel koksdunk ( kjøpt på loppis for 30,-) står på trappa med eplegrenkvister i. Nå har de begynt å blomstre også.En gammel stol har blitt malt, og står også på trappa. Stolen sto att etter en leieboer jeg hadde for noen år siden. Det sto att en til, men den står på soverommet. Ei gammel jerngryte har fått selskap av stemor.

I postkassa mi i dag fant jeg dette. Et kjempe flott blad med masse ideer til de som liker å lage kort, scrappe eller bare leke seg med papir.

Dette skapet har jeg fått på Finn.no en gang. Den gangen var det trehvitt. Det har siden det blitt mallt og oljet. Men jeg synes det fortsatt er litt kjedelig. Hadde det hjulpet med ei topplist ta et slag tror dere??? Andre ideer mottas med takk!!!!

1 kommentar:

  1. Vad du hinner en massa! Lådan för tidningar... jag har en sån....o nu fick jag en "spark i ändan" att den kunde bli finare i vitt;)
    Kul att du vill fira med mej!
    Ha en mysig helg! Kram Cilla

    SvarSlett